2022. május 19., csütörtök 08:33

A Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. május 19., csütörtök (OS) - ÚJ SZPONZORRAL KEZDI A SZEZONT A SZENTENDREI KAJAK-KENU SE - Új szponzor, a Ford Hovány támogatásával vág neki az idei versenyszezonnak a Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesület, amely már 2021-ben is jelentős előrelépést könyvelhetett el a versenyeken elért kiváló eredményeinek köszönhetően.

A Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesület (SZKKSE) sportolói a 2022. május 20-22. között Győrben tartandó "szezonnyitó" Kadler Gusztáv Maraton Magyar Bajnokságon már a sportegyesület új szponzora, a Ford Hovány támogatásával indulhatnak – hívta fel a figyelmet Pétervári Pál, az SZKKSE alapító-elnöke, vezetőedzője. A tíz világbajnoki érmet szerző – ebből négy arany –, kétszeres Európa-bajnok kenus ezúton is köszönetét fejezte ki a sportegyesület új támogatójának.

Az SZKKSE versenyzői által elért hazai és nemzetközi eredmények a korábbiaknál jelentősen figyelemre méltóbbak és kétségkívül magukért beszélnek. Így egyértelművé vált, hogy a sportegyesületnek, a versenysport minél jobb feltételeinek biztosítása érdekében, szponzori háttérre van szüksége – mondta Pétervári Pál. Hozzátette: a versenyzők  már adták azt, amit adhattak és ezt a továbbiakban is meg fogják tenni: az idejüket és a kitartásukat. "A legutóbbi sikerek őket igazolják, de egy profi ütemváltáshoz most már kell szponzor. Azt pedig nyugodt lelkiismerettel kijelenthetem, hogy ezekhez a srácokhoz, ehhez az egyesülethez most szponzorként csatlakozni, őket segíteni jó imidzsépítő lehetőség a jövőre nézvést" - mondta az SZKKSE elnöke.

Kiadó: Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesület