2022. május 20., péntek 08:39

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2022. május 20., péntek (OS) - Okos távlatokat a fővárosnak!

Szemben a budapesti városvezetés mindössze 2027-ig szóló koncepciójával az ISZOMM álláspontja szerint azonban nagyon is szükség van egy hozzávetőlegesen harminc éves kitekintésű, átfogó budapesti jövőképre, amelyben az aquincumi hídra nyilván érdemes kitérni. Egy szélessávú főváros-vízió ugyanakkor messze túl kell lépjen a közlekedési problémákon, s abban szükséges előrelátás, hogy a magyar emberek összességében mit várnak el Budapesttől. Kellő ambíció esetén azonban Budapest európai világítótorony is lehetne egy innovatív tömegközlekedési tarifarendszerrel, amely számos elemében ötvözheti az ingyenességet és a világosan átlátható közlekedési opciókat.
     Az ISZOMM arra hívja fel az érintetteket, hogy már most induljon el a gondolatok versengése, elkerülendő a jelenlegi "ad hoc" fantáziálgatást, avagy a 2024-es önkormányzati választási kampány "last minute" ötletbörzéit.
     A teljes közlemény a párt honlapján olvasható.

Kiadó: Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom