2022. május 25., szerda 11:55

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. május 25., szerda (OS) - TISZTÚJÍTÁS A KEP 2022. MÁJUSI KÖZGYŰLÉSÉN

        A KEP 2022. május 23-án tartotta idei Közgyűlését. Prof. dr. Kovács Árpád elnöki bevezetője után Galambos Attila, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozatának elnöke tartott vitaindító előadást. Ezt követően a Közgyűlés résztvevői megválasztották a Közgyűlés tisztségviselőit. A Közgyűlés levezető elnöke Prof. Dr. Marinovich Endre lett, akinek felkérésére a megjelentek meghallgatták és egyhangúlag elfogadták a Vasvári József klubigazgató által előadott Beszámoló és Közhasznúsági jelentést a KEP 2021. évi tevékenységéről, a Gyömbér Ákos, a KEP gazdasági vezetője által felterjesztett 2021. évi pénzügyi beszámolót, és a Gendur András, a KEP Felügyelő Bizottságának elnöke által felterjesztett Felügyelő Bizottsági jelentést.
     A Közgyűlés ezt követően két új alelnököt választott Prof. Dr. Báger Gusztáv és Gilyán György személyében, és Bártfai Endre lett a KEP új sajtószóvivője a Közgyűlés határozata értelmében.
     A KEP 2022. május 23-án nagy érdeklődés mellett sikeresen zárta le idei Közgyűlését, pozitívan értékelve az elmúlt évet. A KEP ebben az évben is folytatja munkáját a nemzeti összefogás szellemében, és 2022-ben is számos figyelemre méltó programot tervez megtartani. További részletek a KEP honlapján érhetők el.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.