2022. június 1., szerda 13:43

A Budapesti Politechnikum Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. június 1., szerda (OS) - Lezárult a Közgazdasági Politechnikum Erasmus+ KA1 tantestületi mobilitási projektje

A Budapesti Politechnikum Alapítvány fenntartásában működő Közgazdasági Politechnikum Alternatív Gimnázium a következő, "A "Tanuljunk együtt, egymástól!" című Erasmus+ projektet valósította meg 2019. június 1. és 2022. május 31. között a digitális iskola és az iskolai konfliktuskezelés fejlesztésére fókuszálva:
- hospitálással egybekötött iskolavezetői és szaktanári módszertani képzések - 16 fő;
- angol nyelvi kompetenciák-fejlesztése angol nyelvi környezetben – 4 fő;
- a szakmai tanulmányutak során külföldi iskolák jó gyakorlatainak (a digitális eszközök tanórai használatának, a sajátos nevelési igényű diákok inklúziójának és az iskolai konfliktuskezelésnek) megismerése - 8 fő;
- az elsajátított ismeretek iskolai adaptálása és továbbadása a tantestületen belül és más hazai iskoláknak.
     A projekt során a tanúsítvány mellett minden résztvevő Europass mobilitási igazolványt is kapott, amely tartalmazza az adott képzés/szakmai tanulmányút tevékenységeit, az elsajátított készségeket és kompetenciákat.
     További információ a projektről az intézmény honlapján található.

Kiadó: Budapesti Politechnikum Alapítvány