2022. június 4., szombat 09:10

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye (3. rész)
    Budapest, 2022. június 4., szombat (OS) -

    Az anyaország mindig segítő kezet nyújt a bajbajutottaknak, most különösképpen a kárpátaljai testvéreinknek. Történelmünk legnagyobb humanitárius akciójában nálunk biztonságra, menedékre lelnek azok, akik a háború miatt hazájukat elhagyni voltak kénytelenek.

Békében és egyetértésben élni szomszédainkkal, de felkészülni a jövő kihívásaira és mindenben segíteni a magyarságot szerte a világban – ez a hosszútávú kulcsa annak, hogy Trianon traumája keserűségből sikeres jövővé változzon.

Klebelsberg Kuno szavai igazolódni látszanak, ha napjaink történéseire tekintünk: "Az életképes nemzetekre a katasztrófa úgy hat, mintha visszavágják a fát. Annál eresebben hajt." Célunk és feladatunk nem változik a történelem sodrásában, megmaradni szuverén, független, európai nemzetállamnak, amely kész kiállni igazáért és képviselni minden magyar érdekét.

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.