2022. június 19., vasárnap 12:44

A Demokratikus Koalíció közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. június 19., vasárnap (OS) - A DK kiszámolta: félmillióba kerülhet egy hét balatoni nyaralás egy négytagú családnak – annyiba, mint a görög vagy a horvát tengerparton

A napi étkezés csak a klasszikus strandételekkel fejenként 4-5000 forintra jön ki, és ha ezt hozzáadjuk a szállás költségéhez, akkor egy négytagú család alapköltségei már félmillió forint felett járnak. Ide vezetett a brutális infláció és az orbáni megszorítások sorozata, hogy egy hét a Balatonon annyiba kerül, mint a görög vagy a horvát tengerparton. Orbánék ellopták a Balatont, a saját oligarcháik játszóterévé tették, miközben rekordmértékű inflációt és soha nem látott, brutális megszorításokat szabadítottak a magyar családok nyakába, akik így szépen lassan kiszorulnak a magyar tenger partjáról is.

Kálmán Olga

A DK frakciószóvivője

Kálmán Olga sajtótájékoztatóját a DK Facebook-oldalán közvetítettük.

Kiadó: Demokratikus Koalíció