2022. június 23., csütörtök 08:14

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. június 23., csütörtök (OS) - Budapest, 2022. június 22., szerda (OS) – BAKONDI GYÖRGY ELŐADÁSA A KEP 2022. JÚNIUSI TÖRZSASZTAL FÓRUMÁN

        A KEP 2022. június 22-én tartotta Törzsasztal fórumát, melynek vendége Dr. Bakondi György altábornagy úr, a Miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója volt, aki "Magyarország és a migráció aktuális helyzete" címmel tartott előadást. A Törzsasztal fórumon megjelent nagyszámú érdeklődőt Prof. dr. Kovács Árpád, a KEP elnöke, a Költségvetési Tanács elnöke köszöntötte, megjegyezve, hogy ez a fórum unikális a KEP életében. Bakondi úr előadásában három fő témát érintett: a 2015 óta tartó migránskérdést, az arra adott magyar válaszokat, a COVID-19 pandémia következtében kialakult helyzetet, valamint az ukrán-orosz válság hatásait napjainkra. A színes, példákkal alátámasztott előadás után a jelenlévők kérdéseket tehettek fel főtanácsadó úrnak, aki mindenre kiterjedő válaszokat adott azokra. A program végén a KEP elnöke megköszönte az érdekes, minden részletre kitérő előadást, mely valóban fórum jellegű volt, és reményét fejezte ki, hogy a jövőben, békés körülmények között ismét megtiszteli főtanácsadó úr tájékoztatójával a KEP tagjait és az érdeklődőket. További részletek a KEP honlapján érhetők el.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.