2022. június 29., szerda 12:39

A Magyar Autóklub közleménye
    Budapest, 2022. június 29., szerda (OS) - Best Young Driver 2022 - A Magyar Autóklub közlekedésbiztonsági és ügyességi versenyt hirdet 18-26 év közötti fiataloknak

        A Magyar Autóklub az FIA (Nemzetközi Automobil Szövetség) támogatásával nagyszabású közlekedésbiztonsági és ügyességi versenyt hirdet. A verseny célja a 18-26 év közötti fiatalok közlekedésbiztonsági tudásának fejlesztése, helyes közúti közlekedésre való nevelése, továbbá versenyzési lehetőség biztosítása, és az FIA nemzetközi Best Young Driver elnevezésű verseny nemzetközi döntőjén résztvevő magyar csapat versenyzőinek kiválasztása.
     A verseny felmenő rendszerű, elméleti, valamint gyakorlati részből áll. Az online elméleti teszt kitöltésével egyidejűleg megtörténik a jelentkezés, ahol a legtöbb pontszámot elérő, és a részvételi feltételeknek megfelelő 10 fő nő és 10 fő férfi kerül majd a gyakorlati döntőbe.
     A verseny gyakorlati döntője 2022. augusztusában kerül megrendezésre a Magyar Autóklub Közlekedésbiztonsági és Oktatási Parkjában, ahol a legjobb egyéni teljesítményt nyújtó 2 fő (1 fő nő és 1 fő férfi) kvalifikálja magát a nemzetközi versenyre, amelyet 2022 októberében, Spanyolországban rendeznek meg.
     További információért, kérjük, látogasson el a Magyar Autóklub weboldalára.

     Kiadó: Magyar Autóklub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.