2022. július 7., csütörtök 18:13

Az Ózdi "Kerisek" Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. július 7., csütörtök (OS) - Önismeret, képességfejlesztés és gyárlátogatás - Hosszú hónapokon keresztül fejlődhettek az ózdi Széchenyi István Katolikus Technikum és Gimnázium tanulói egy pályázatnak köszönhetően

    NTP-INNOV-21-0118 "Komplex vállalkozói tehetség program a SZIKSZI-ben pályázat keretén belül tehetségazonosítást követően a kiválasztott tanulókkal délutáni csoportfoglalkozásokon önismereti tananyagot dolgoztunk fel, amit teszttel és beszélgetéssel zártunk. Tanulóink jobban megismerték önmagukat és egymást. Ezt követően tanulás-módszertani lehetőségeket tártunk fel, hogy a szükséges ismereteket minél könnyebben el tudják sajátítani. Ezen előzmények után általános vállalkozási-munkavállalói tananyagot dolgoztunk fel, tanulói szimulált vállalkozás alapításával és a projektet záró iskolai (szimulált vállalkozások) kiállítással a folyamat egészében megtörtént a tanulók különböző irányú készségfejlesztése (nyelvi, matematikai, IT, kommunikációs, vállalkozói, munkavállalói készségek, team munkára való alkalmasság stb.). Programunk a különböző területeken kiemelkedő tanulókat segítette abban, hogy képességeiknek megfelelő eredményt érjenek el, alkotó egyénekké váljanak.
    
     Kiadó: Ózdi "Kerisek" Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.