2022. július 13., szerda 12:45

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2022. július 13., szerda (OS) - Ezért is préseli ki a pénzt a Fidesz az emberekből: Orbán titokban megemelte a kormány fizetését!

    Orbán Viktor titokban több százezer forinttal megemelte az államtitkárok és miniszterek fizetését, miközben gúnyos mosollyal egy forintot sem ad a tanároknak és az egészségügyi dolgozóknak. A miniszterelnök dupla fizetést szavaztatott meg magának, de milliós megszorítást jelentő adózásra kényszeríti azt a 400 ezer kisvállalkozót, akik eddig a KATA szerint adóztak.

A Fidesz a saját politikusait milliós fizetésekkel védi a brutális inflációtól, de cserben hagyja azokat a nyugdíjasokat, akik tisztességes nyugdíjemelés helyett csak pár forintos nyugdíj-kiegészítést kapnak!

Az MSZP szerint ez olyan aljasság, amiért a Fidesznek mindenképpen felelnie kell a magyar nép előtt!

Az embereknek tudniuk kell: ez a gyalázat csak addig marad így, amíg a Fidesz van hatalmon. Ha a Fidesz-kormány megbukik, a megszorításaik is megszűnnek.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.