2022. augusztus 4., csütörtök 19:45

A Libertárius Mozgalom Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. augusztus 4., csütörtök (OS) - Libertárius Mozgalom: augusztus 20-án, rendszer ellenes demonstrációk sorozatával megalakul a Libertárius Párt.

A Libertárius Mozgalom Egyesület büszkén adja hírül, hogy több hónap szakmai előkészítő munka, tudástőke akkumuláció és bő 1 év inkubációs fázist követően, szabad emberek egy bátor közössége szembe szállva a fennálló rendszerrel és államhatalommal arra a bátor cselekedete határozta el magát, hogy pártot alapítson az előzetes várakozások szerint jelen lenni, összefogni és a rendszer ellen demonstrálni akaró több tízezres sokaság jelenlétében. A tömeg a LA75 Mozgalom által közölt információk szerint a Margit híd lábánál, valamint a szomszédos utcában, a Képviselői Irodaház közelében fog csoportosulni, amivel bizonyos szempontból megvalósulhat a két nevezett terület kvázi blokádja. A Libertárius Mozgalom Egyesület elnöke, Gábori L. Balázs arra kéri a szervezőket és a jelenlévőket, hogy vigyázzanak egymásra, tartsák be a hatályos jogszabályokat és méltósággal, de bátor kiállással demonstráljanak. A Libertárius Mozgalom Egyesület testületileg részt fog venni az eseményen.
     Kiadó: Libertárius Mozgalom Egyesület