2022. augusztus 5., péntek 08:38

A Le az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2022. augusztus 5., péntek (OS) - Augusztus 20-tól a Le az Adók 75%-ával Párt LA75 Mozgalom néven folytatja

A Libertárius Párt megalakulásával a LA75 Párt a nyilvánosságban LA75 Mozgalom megnevezéssel folytatja a libertarizmus hazai küldetésének képviseletét. A LA75 Mozgalom a működése során gondozza a Libertárius Párt Szabad Magyarország Programját, melyet a Libertárius Mozgalom Egyesület jegyez. Továbbá, diplomáciai, stratégiai támogatást nyújt a Libertárius Párt fejlődéséhez. Ecsenyi Áron, a LA75 Mozgalom elnöke, valamint Ecsenyi Szilárd, a LA75 Mozgalom alelnöke együtt szervezték a Tömeges Üzletnyitás kezdeményezést és a tüntetést az életért és a szabadságért 2021 elején, érdemei elismeréséül a Libertárius Párt Stratégiai, valamint Diplomáciai Alelnökeiként közvetlen kapcsolatban maradnak az új, immáron civil szervezeti alapokon szerveződő Párttal. Az alakuló Libertárius Párt elnöke, Gábori L. Balázs a LA75 Mozgalommal stratégiai együttműködési megállapodást készít elő.

Kiadó: Le az adók 75%-ával Párt