2022. augusztus 5., péntek 14:08

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. augusztus 5., péntek (OS) - A baloldal fejezze be a rémhírterjesztést, az ország működtetéséhez szükséges forrásokat a kormány biztosítja

Az üzemanyag- és energiaárak brutális emelkedését nem pusztán a háború, hanem az értelmetlen brüsszeli szankciók okozzák, azonban Magyarország Kormánya többször egyértelművé tette, hogy az ország működtetéséhez szükséges forrásokat a kormány maradéktalanul biztosítja. A mentők és a tűzoltók üzemanyagár emelkedéséből fakadó többletköltségeit a költségvetés biztosítani fogja. A kormány emellett folyamatosan elemzi az üzemanyagellátási helyzetet és a kellő időben dönt majd a jelenleg október 1-ig érvényben lévő benzinárstop ügyében.

Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ