2022. augusztus 10., szerda 13:04

Az Országos Magyar Vadászati Védegylet közleménye
    Budapest, 2022. augusztus 10., szerda (OS) - Országos Vadásznap -  idén Tiszadobon! 2022 augusztus végén a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település ad otthont az egyik legnagyobb éves vadászati rendezvénynek.

        A Vadászkamara megyei Területi Szervezete a több mint 20 éves eseménysorozat története során első alkalommal szervezője az nagyszabású programnak.
     Az érdeklődőket az Andrássy-kastély és annak több mint nyolchektáros parkja várja egész nap. Az rendezvény 9 órakor, vadászkürtök szignáljával veszi kezdetét, majd liturgia következik Szent Hubertus püspök tiszteletére. Az ünnepélyes megnyitó és a vadászati kitüntetések átadása után egyebek mellett vadászkutya-, szarvasbőgő-, íjász-, solymász- és elöltöltő fegyveres bemutató várja a látogatókat. A programokat a többi között főzőverseny, kézműves bemutató és vásár, a Nyírerdő Zrt. jóvoltából erdészeti tansövény, a kastélyban vadászati és képzőművészeti kiállítás színesíti. Szintén gasztronómia: külön érdekesség egy Guiness rekord kísérlet – a Vadászkamara Területi Szervezete 2300 liter szarvasgulyást főz a helyszínen. A legkisebbeket gyerekfoglalkoztató és játékok várják.
     Az esemény fővédnökei: Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke, Nagy István agrárminiszter, Győrffy Balázs, az Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke és Csányi Sándor, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója.
     További részletek az Országos Magyar Vadászkamara online felületein.

     Kiadó: Országos Magyar Vadászati Védegylet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.