2022. augusztus 18., csütörtök 14:41

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2022. augusztus 18., csütörtök (OS) - Gyurcsányék újra tönkretennék az országot – Reagálás Barkóczi Balázs (DK) nyilatkozatára

    Gyurcsányékkal semmiféle védelem nem lenne az egész Európát sújtó háborús infláció és energiaválság ellen, mert ők végig támadták a rezsicsökkentést és az árstopokat. A rezsicsökkentésnek köszönhetően egy átlagos fogyasztású család ezután is a valós piaci ár hetedéért kapja az áramot, a gázt pedig a tizedéért, emellett érvényben van a benzin és az élelmiszerárstop, a baloldalt azonban mindez nem érdekli. Gyurcsány, ha tehetné újra megvágná a családtámogatásokat, elvenné a 13. havi nyugdíjat és Európa legdrágább rezsijét fizettetné a magyar családokkal. A baloldalon most is erre készülnek, rezsi- és adóemelő politikával újra tönkretennék az országot, pont mint amikor kormányon voltak, csak akkor se háború, se energiaválság nem volt.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.