2022. augusztus 18., csütörtök 16:03

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2022. augusztus 18., csütörtök (OS) - MSZP: a gépi légzéssegítők áramfogyasztásán ne nyerészkedjen a Fidesz!

    Az embertelenség legalja, hogy a Fidesz nyerészkedik a fogyatékos emberek életben tartásához szükséges berendezések áramfogyasztásán!

Üzenjük Orbán Viktornak és a Fidesznek, hogy a gépi légzéssegítők energiafogyasztásán nem lehet spórolni! A magatehetetlen emberek mozgatását megkönnyítő emelőszerkezetek fogyasztásán nem lehet spórolni! Az elektromos nyálszívó készülékek fogyasztásán nem lehet spórolni!

A Fidesz ezeken nyerészkedik, mivel az elektromos áram drágítását semmi sem indokolja! A Paksi Atomerőműben 11-12 Ft/kWh áron termelik az áramot, ráadásul harmadával többet, mint magyar lakosság áramfelhasználása.

Ha a Pakson termelt minden kWh áram 11-12 forint, és fedezi a lakosság teljes igényét, miért adja azt drágábban a Fidesz-kormány? Miért nyerészkednek Orbánék még a gépi légzéssegítők fogyasztásán is?

A magyar embereknek annyiért kell kapniuk az itthon megtermelt áramot, amennyibe az kerül! A Fidesz azonnal vonja vissza az villamos áram indokolatlan drágítását!

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.