2022. augusztus 19., péntek 14:20

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. augusztus 19., péntek (OS) - Az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs a hétvégére várható kedvezőtlen időjárás miatt ma ismét ülésezett és döntéseket hozott.

        A mai, pénteki délutáni-esti programokkal kapcsolatban szükséges bármilyen lépésről a 16 órakor rendelkezésre álló meteorológiai adatok fényében születik döntés.
     Holnap, augusztus 20-án a reggel  8 órakor kezdődő állami díszünnepséget  és a tisztavatást az eredeti terveknek megfelelően megtartjuk.
     A holnap 9 órára tervezett légi parádé a várhatóan kedvezőtlen és bizonytalan időjárási körülmények miatt a Magyar Honvédség szakértőinek döntése értelmében elmarad.
     Az operatív törzs a holnap napközben várható időjárás fényében arról is döntött, hogy a szombati,  több mint 20 helyszínen zajló napközbeni események és rendezvények megtartását engedélyezi — természetesen azzal, hogy mind a szervezőket, mind pedig a résztvevőket arra kérjük, fokozottan figyeljék az időjárással kapcsolatos fejleményeket.

     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.