2022. szeptember 4., vasárnap 17:43

A Demokratikus Koalíció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. szeptember 4., vasárnap (OS) - Borbély Lénárd szerint csak a fideszeseket illeti meg a csepeli Kis-Duna-part, ezért politikai alapon tiltotta be a DK csepeli családi napját - Akkor mostantól az adókat is csak a fideszesek fizetik, ugye?

    A DK közössége pár nap leforgása alatt az ország mintegy 70 pontján tart szeptemberiálisokat, hogy a DK-sok mindenütt helyben, a saját lakóhelyük közelében találkozhassanak egymással. Ezek közé tartozik a mai csepeli szeptemberiális, a DK családi napja is, amit most Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere próbál betiltani. Borbély Lénárd nem is kertelt tovább, a Facebook-oldalán nyíltan beismerte, hogy politikai alapon akarja betiltani és ellehetetleníteni a DK családi napját, a csepeli szeptemberiálist. Borbély Lénárd szerint a csepeli DK-sokat nem illeti meg a Kis-Duna-part, mert ha valaki nem fideszes, akkor az csepeli sem lehet. Azt a polgármester egyelőre még nem merte kimondani, hogy aki nem fideszes, az nem is ember, de ismerjük az ilyen diktatúrákat, a végkövetkeztetés mindig ez.


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.