2022. szeptember 5., hétfő 10:03

A Magyar Jet-Ski Szövetség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. szeptember 5., hétfő (OS) - Négyszer szólt a magyar himnusz a Jet-ski Magyar Nagydíjon!

        Az Európa-bajnokság hazai futamán három aranyéremmel, két ezüsttel és négy pontszerző helyezéssel zártak a magyarok. A Magyar Jet-Ski Szövetség információi szerint a Nyíregyháza melletti Leveleki Szabadidőpart taván a Runabout GP4-es kategóriában az Eb-n Major Marcell megvédte címét. Kasza György magabiztos versenyzéssel három futamgyőzelmet könyvelhetett el a leveleki tavon Runabout GP1-ben, míg Jászai Csongor a Ski GP3-ban ( a felnőtt mezőnyben, 15 évesen) ezüstérmes lett. Runabout veterán GP1-ben Cseke Zsolt diadalmaskodott, itt az ezüstöt Kéri Attila szerezte meg.
     A junior világbajnokság két kategóriájában a magyarok szenzációs eredményeket értek el. Ski GP 3.2-ben a 12 éves Puskás Zoltán világbajnoki aranyérmet szerzett, megelőzve a magyar liszensszel versenyző szlovák Marvin Bohuslavot. Ski GP 3.3-ban ifj. Komonyi Lajos begyűjtött egy ezüstöt, ugyanitt Jászai Csongor bronzérmesként zárt.

     Kiadó: Magyar Jet-Ski Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.