2022. szeptember 5., hétfő 10:03

A Magyar Jet-Ski Szövetség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. szeptember 5., hétfő (OS) -

        Czeller Béla, a Magyar Jet-Ski Szövetség elnöke a háromnapos versenysorozat után kiemelte, mindenki erőn felül teljesített. "Emlékezetes Eb-n és vb-n vagyunk túl. Az elmúlt 120 év legnagyobb aszályával is meg kellett küzdenünk úgy, hogy biztonságos pályát tudjunk kijelölni, és a paddock kialakítása is az elmúlt évek színvonalát tükrözte. Az eredményekről csak elismerően tudok beszélni. 20 fős válogatottal vágtunk neki ennek a hétvégének és főleg a fiatalok mentek nagyot. Hat érmet szereztek, úgy gondolom, hogy az utánpótlás továbbra is jó kezekben van, és ez biztató a jövőre nézve." – összegzett a hazai szövetség elnöke.
     A 2022. évi Jet-Ski Magyar Nagydíjról, amely felnőtt Eb-nek és junior vb-nek adott otthont, csak elismerően nyilatkoztak a nemzetközi szövetség (UIM) képviselői. A hivatalos megnyitóval csütörtökön kezdődött és az eredményhirdetésekkel vasárnap zárult versenyről a szakemberek egyöntetű véleménye az volt, hogy a szervező bizottság maradandót alkotott a vízen és a szárazföldön egyaránt.

     Kiadó: Magyar Jet-Ski Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.