2022. szeptember 5., hétfő 10:03

A Magyar Jet-Ski Szövetség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. szeptember 5., hétfő (OS) -

Czeller Béla, a Magyar Jet-Ski Szövetség elnöke a háromnapos versenysorozat után kiemelte, mindenki erőn felül teljesített. "Emlékezetes Eb-n és vb-n vagyunk túl. Az elmúlt 120 év legnagyobb aszályával is meg kellett küzdenünk úgy, hogy biztonságos pályát tudjunk kijelölni, és a paddock kialakítása is az elmúlt évek színvonalát tükrözte. Az eredményekről csak elismerően tudok beszélni. 20 fős válogatottal vágtunk neki ennek a hétvégének és főleg a fiatalok mentek nagyot. Hat érmet szereztek, úgy gondolom, hogy az utánpótlás továbbra is jó kezekben van, és ez biztató a jövőre nézve." – összegzett a hazai szövetség elnöke.
     A 2022. évi Jet-Ski Magyar Nagydíjról, amely felnőtt Eb-nek és junior vb-nek adott otthont, csak elismerően nyilatkoztak a nemzetközi szövetség (UIM) képviselői. A hivatalos megnyitóval csütörtökön kezdődött és az eredményhirdetésekkel vasárnap zárult versenyről a szakemberek egyöntetű véleménye az volt, hogy a szervező bizottság maradandót alkotott a vízen és a szárazföldön egyaránt.

Kiadó: Magyar Jet-Ski Szövetség