2022. szeptember 8., csütörtök 14:56

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 8., csütörtök (OS) - A DK reagálása a kormányinfóra - A Fidesz 18 fokban ültetné iskolapadba a gyerekeket, a DK tiltakozik

        Ismét egy szürreális Kormányinfót láthattunk Gulyás Gergelytől. A Miniszterelnökséget vezető miniszter rezzenéstelen arccal jelentette ki, hogy a kormányzati rezsiemelés miatt a spórolás jegyében mindössze 18 fokra fogják felfűteni a közintézményeket. Fél évvel ezelőtt minden fideszes politikus teli szájjal röhögött azokon, akik az energiával való spórolásról beszéltek. Ma bejelentették, hogy 18 fokban hagyják a gyerekeinket az iskolákban dideregni.
     A Demokratikus Koalíció mindenkit emlékeztet: a kormány azt ígérte a választás előtt, hogy Magyarországon ilyesmire soha nem lesz példa, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök. Azt mondták, hogy nem lesz rezsiemelés, majd a hétszeresére emelték a gáz árát. Azt mondták, hogy Magyarországon nem kell majd spórolni az energiával, most bejelentették, hogy 18 fok lesz az iskoláinkban. Ne feledjük: Orbán miatt került ilyen helyzetbe Magyarország, és amíg Orbán marad, addig marad a válság, a megszorítások és a rezsipánik is.

Barkóczi Balázs
A DK országgyűlési képviselője, szóvivője

Barkóczi Balázs sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük.

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.