2022. szeptember 16., péntek 12:03

A Megoldás Mozgalom közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 16., péntek (OS) - Tisztújítás a Megoldás Mozgalomban! Huszár Viktor a párt új elnöke! Tisztújító közgyűlést tartott a Megoldás Mozgalom elnöksége. A párt vezetői áttekintették az Országgyűlési Választások óta eltelt 5 hónapot, és egyhangúan megállapították, hogy az ország gazdasági helyzete, a lakosság mentális állapota, valamint a szűnni nem akaró folyamatos politikai sárdobálás és cselekvéshiány miatt, soha nem látott igény van a Megoldás Mozgalom jelenlétére. Az alig több mint féléves párt az elmúlt hónapokban több millió magyarhoz jutott el különböző MEMO-s rendezvényeken, karitatív eseményeken keresztül (egyebek mellett vízosztás, mentőmellényátadás, iskolakezdési támogatás).

A Megoldás Mozgalom újabb fokozatba kapcsol, amelyhez elengedhetetlen az alulról építkezés, a megyei szervezetek felállítása és egy operatívabban működő elnökség létrehozása. A Tisztújító közgyűlésen a fenti indokok alapján Gattyán György elnök, a párt alapítója nem jelöltette magát újra erre a pozícióra. Az elnökség egyhangú szavazással Huszár Viktort, a párt eddigi digitalizációért felelős alelnökét választotta a mozgalom élére. A közgyűlés arról is döntött, hogy Dr. Bajusz Krisztina munkajogász mellett egy új alelnöke is lesz a pártnak, Dr. Bogó Dániel ügyvéd személyében. Gattyán György alapítóként továbbra is segíti a Megoldás Mozgalom munkáját.

Kiadó: Megoldás Mozgalom