2022. szeptember 19., hétfő 13:21

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. szeptember 19., hétfő (OS) - Ugyanakkor valljuk, hogy a farkasétvággyal hatalomra éhes, szemlőhegyi elorozott villában tobzódó Apró-Dobrev-Gyurcsány família, szerény számú követőikkel sem kerülhet kormányra.

        2022. április 3-án az országgyűlési választások egyértelmű üzenete, hogy a Gyurcsány Ferenc-féle politika elvérzett, felelős kártevői a választók emlékezetében halhatatlanná váltak. Szerencsére egy elgörbült gerincből adományozott balíves oldalbordából sem lehet egy régi világot teremteni.
     Gy.F. azt mondá "Készülünk!", és mit ad Isten, egyszer igazat mondott. Láthatóvá tették ismét, hogy múltjukból, az elmúlt 12 évből sem tanultak. A bolsevik, kommunista, globál-liberalista szellemiségük szemernyit sem változott. Fizetett zsoldosok maradtak.
Ezzel szemben mindazok, akik nap mint nap nemzetünkért, családjainkért dolgoznak, készülés nélkül is bármikor képesek megvédeni hazájukat és a bizalmat élvező kormányukat.

CÖF-CÖKA kuratóriumának nevében
Csizmadia László
kuratórium elnöke

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.