2022. szeptember 20., kedd 19:05

A Hangya Közösség Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 20., kedd (OS) - Spoti csodálatos átalakulása

    
Hihetetlen változáson ment át a kóborkutya. Átalakulásáról készített kisvideón látszik, hogy hatalmas szőrétől megszabadulva élvezi a tisztaság és a szőnyeg érzésének örömét.

Általában aki loncsos kóbor kutyát lát, nem éppen azt érzi, hogy haza szeretné vinni. Pedig csak egy kis fantázia kell hozzá: Spoti büdös lobonca pihepuha bundát és egy igazán szép kutyát rejtett.
Általában a gondoskodó szeretet változtatja meg a kutyákat. Spotival már egy kozmetika is csodát tett.

Sajnos az emberi felelőtlenség miatt nagyon sok kutya kerül utcára. Már az állatvédő szervezetek sem bírják a mentésüket.
Spoti története az állatvédők számára szokványos. Valaha volt gazdája, de jelenleg elhagyatottan próbált túlélni egy borsodi településen.
Nem ez a Hangya Közösség első mentése, több mint 12 éve végzik állatvédő tevékenységüket. Elsősorban a vidéki menhelyek támogatására jöttek létre. Az évek során ezt bővítették állatvédő szervezetekre, jelenleg 350 szervezettel tartják a kapcsolatot.

Spoti 2 nap alatt az internet sztárja lett, a közösségi hálón (Facebook, Instagram, Tiktok) csaknem ezer hozzászólást kapott.

Reméljük a szerető gondoskodásnak köszönhetően igazán boldog élet vár rá. #HajráSpoti
     Kiadó: Hangya Közösség Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.