2022. szeptember 25., vasárnap 21:32

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 25., vasárnap (OS) - Az LMP jelöltje nyerte az újpesti időközi választást -

        Maholányi Zsolt az LMP jelöltje, az ellenzéki pártok támogatása mellett megnyerte az Újpest 12. választókörzetében tartott időközi választást.
Újpesten vasárnap időközi választást tartottak, mivel Kanász-Nagy Máté, a körzet korábbi önkormányzati képviselője és alpolgármestere mandátumot szerzett az országgyűlési választásokon. Helyére az LMP Maholányi Zsoltot indította, aki a mai napon megnyerte a körzetet.
     Az LMP ezúton is köszöni minden választópolgár szavazatát és bizalmát, és azt, hogy nem adta fel a küzdelmet azért, hogy egy zöldebb, élhetőbb és igazságosabb országban élhessünk. Ez a győzelem az LMP szerint szimbolikus értékű, tökéletes példázata annak, hogy érdemes a józan ész mentén dolgozni egy fenntarthatóbb jövőért, legyen szó az erdők megvédéséről, egy önkormányzat működésének biztosításáról, vagy a megújuló energiák értelmetlen korlátozásának feloldásáról.

     Az LMP ezekért a célokért harcol a jövőben is és azt kéri, hogy csatlakozzanak minél többen a zöld jövőhöz.

LMP sajtó
     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.