2022. szeptember 27., kedd 18:37

A Magyar Testépítő és Fitness Szakszövetség közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 27., kedd (OS) - A vasárnap megrendezésre kerülő magyar bajnokság helyszínén és azzal egy időben a felsőoktatási intézmények hallgatói, illetve a rendvédelmi szervek, valamint a honvédség tagjai is összemérik tudásukat.

A Magyar Testépítő és Fitness Szakszövetség (MTFSZ) a leigazolt versenyzői számára 2022. október elején, Kőbányán tartja az idei évi magyar bajnokságot. A kategóriabajnokok győzelmükkel kvalifikációt szereznek a 2022. évi világbajnokságra, amelyek házigazdája Dél-Korea (Női Fitness Világbajnokság), Spanyolország (Testépítő Világbajnokság) és Irán (Junior Férfi Világbajnokság) lesz.

Ezen a napon két másik versenyre is sor kerül:

A több mint két évtizedes múltra visszatekintő Miss & Mr. Zsaru 2022. BM Fitness Országos Meghívásos Bajnokságon a rendészeti szervek és a honvédség tagjai, a rendészeti tanintézetek hallgatói, a Magyar Rendészeti Sportszövetség (MRS) tagjai és a főszervező által külön meghívottak vehetnek részt.

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Testépítő és Fitness Bajnokságon (MEFOB) pedig a felsőoktatási intézmények hallgatói küzdenek meg a dobogóért.

Valamennyi versenyszámra az MTFSZ versenyszabályzata az irányadó.

Az esemény helyszínén az Adatvédelmi Szakmai Egyesület tagjai a sportot érintő adatvédelmi kérdésekben adnak tájékoztatást a hozzájuk fordulóknak.

A versenyzőknek sikeres felkészülést, a közönségnek kellemes időtöltést és jó szurkolást kívánunk!

Kiadó: Magyar Testépítő és Fitness Szakszövetség