2022. szeptember 28., szerda 14:38

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. szeptember 28., szerda (OS) - Sunnyogva tenne a kormány újabb lépést a teljhatalom felé?

        Kocsis Máté ismét kreatív kedvében volt, hiszen új törvényjavaslata értelmében a kormány gyakorlatilag érdemi indoklás nélkül, az idők végezetéig hosszabbíthatná a veszélyhelyzetet. A Jobbik szerint az új javaslat nem több, mint a kormány újabb lépése a teljhatalmuk kialakítása felé.
     Az elmúlt hónapokban láthattuk, hogy a kormány szégyenletes módon a szomszédunkban zajló háborút arra használja fel, hogy az elmúlt 12 év elhibázott gazdaságpolitikájának eredményét indokolja. A háborúra hivatkozva – érthető módon – veszélyhelyzetet rendeltek el, azonban ezen időszakot semmi másra nem használták, mint saját érdekeik érvényesítésére, átgondolatlan és a magyar emberek számára káros törvények meghozatalára és saját oligarcháik zsebeinek további hizlalására. Elég, ha visszagondolunk a két nap alatt átvert katatörvényre vagy az állami polihisztor, Mészáros Lőrinc MVM-es érdekeltségeire.
    
A most benyújtott törvény pedig minden lehetőséget megadna az Orbán-kormánynak arra, hogy ezen tevékenységeiket ellenőrizhetetlenül és végeláthatatlanul folytassa.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.