2022. szeptember 30., péntek 14:30

A Hangya Közösség Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 30., péntek (OS) - Állatok világnapja alkalmából Spoti kutya kóbor társaira hívja fel a figyelmet! Október 4-e az Állatok Világnapja. Sajnos rengeteg kutya és macska az utcán tölti a hideg őszi és fagyos téli napokat. Nincs gazdájuk. Nekik szeretne segíteni Spoti.

    Mentett kutya kampányol a kóbor társaiért Spoti kóbor kutya volt és borzalmas állapotban került állatmentőkhöz. Nehéz volt elképzelni, hogy ki is rejtőzik a loncsos, koszos bundája alatta. Pár órával később már egy nagyon kedves puhaszőrű mosolygós arcú öleb nézett vissza ránk. Leírhatatlan, ahogy élvezi az új frizuráját. Átalakulásáról szóló kisfilm mindenki kedvence lett. Változása szinte hihetetlen! Október 4-e az Állatok Világnapja. A jelenlegi helyzetben a legnagyobb segítség az állatvédő szervezeteknek, menhelyeknek, de akár a magánszemélyeknek is: ha minél kevesebb állat kerül rossz körülmények közé, minél kevesebbet kell megmenteni.

Spoti hisz a változásban, hiszen eddigi nehéz sorsa ellenére itt van közöttünk, vidáman, boldogan és szerencsére semmit se érez lappangó betegségéből. Teli mosollyal örül mindennek és minden nap új felfedezést tesz új életében. Mert mindenre van megoldás. A FIRST STEPS elnevezésű programot, alapítványunk, a Hangya Közösség több éve szervezi. 2021-ben segítségünkkel több ezer állat kerülte el a kóbor sorsot. 120 állatorvossal együttműködve. Idén is szeretnénk folytatni programunkat. Kérjük, segíts nekünk, hogy figyelmet kapjon ez a fontos téma. Csak rajtunk múlik, hogy hány állatnak segíthetünk.

     Kiadó: Hangya Közösség Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.