2022. október 5., szerda 13:28

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2022. október 5., szerda (OS) - A VOSZ Egészségügyi Tagozata továbbra is kész az egyeztetésre

    A Magyar Orvosi Kamarához hasonlóan, a VOSZ is a sajtóból értesült az egészségügy szerkezetének átalakítására vonatkozó tervekről, illetve arról, hogy a kormány erről már októberi ülésén rendkívüli horderejű döntéseket is hozna.
Nem tudjuk megítélni a sajtóban megjelent hírek valóságtartalmát, a döntések előkészítésében nem vettünk részt, javaslatainkat azonban az elmúlt hónapokban eljuttattuk az illetékes döntéshozóknak, és szakértő szerepet ajánlottunk a szakmai és társadalmi egyeztetés folyamatában. Eddig erre nem került sor.
Ha valóban lesznek a szektort érintő döntések a következő hetekben, azokat érdeklődéssel várjuk, és a tények ismeretében tudjuk majd azokat véleményezni.
A VOSZ Egészségügyi Tagozatának – a szektor minden szegmensét képviselő – sokezres tagsága változatlanul áll a kormány és a jogalkotók rendelkezésére bármilyen a szektort érintő tervezet kidolgozása és véleményezése során.

VOSZ Egészségügyi Tagozata

     Kiadó: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.