2022. október 6., csütörtök 14:29

Az Effekteam Egyesület közleménye (5. rész)
    Budapest, 2022. október 6., csütörtök (OS) - A PéA Példamutató munkáltató kategóriában megosztott első helyezés született. Díjat kapott az OTP Bank Nyrt. az Ukrán-orosz konfliktus elől menekülő munkatársak támogatása elnevezésű kezdeményezéséért, illetve a CIB Bank a Szolidaritás nem ismer határokat nevű programjáért. Az OTP Bank a kezdetektől segítette a háború elől menekülő leánybanki munkatársakat és hozzátartozóikat. Az érkező családoknak lakhatást, ellátást biztosítottak, gyógyszereket, élelmiszert és ruhákat vásároltak számukra, illetve adománygyűjtést is szerveztek.

    A CIB Bank szintén azonnal szolidaritást vállalt az ukrán testvérbank munkatársaival és családjaikkal. Sürgősségi pénzügyi támogatást nyújtottak három magyar humanitárius szervezeten keresztül, adományozási mobilalkalmazást indítottak, szerepet vállaltak a háború elől menekülők ellátásában, illetve munka- és tanulási lehetőséget biztosítottak számukra.

A szakmai zsűri által döntőbe juttatott összesen 21 pályázatra a nagyközönség is voksolhatott. A szavazók túlnyomó többségének tetszését a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. SPAR a társadalomért – Hungaricool by SPAR és Régiók Kincsei programok elnevezésű pályázata nyerte el, amely így kiérdemelte az idei közönségdíjat. A díjazottak az Effekteam Egyesület éves szakmai konferenciáján vehették át az elismeréseket.

A döntős programokról további információ és részletes esettanulmány-gyűjtemény érhető el az Effekteam honlapján.


     Kiadó: Effekteam Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.