2022. október 21., péntek 15:19

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2022. október 21., péntek (OS) - Gyurcsányék akkor is a szankció mellett, ha a magyarok gáz nélkül maradnak - Reagálás Varju László (DK) nyilatkozatára

Gyurcsányék ismét nyilvánvalóvá tették, hogy ők aztán tényleg nem a magyarok érdekeit képviselik, akkor is kitartanak a szankciók mellett, ha emiatt a magyarok gáz nélkül maradnak. Azt is tudjuk, hogy miért teszik ezt, pontosan ezért fizetik külföldről a dollárbaloldalt. Orosz gáz nélkül a magyar családok, a vállalkozások, és a gazdaság tönkremennének. Gyurcsányékat azonban ez se zavarja, a hatalomért és a pénzért mindenre képesek. Az EU-csúcson a magyar miniszterelnök elérte, hogy Magyarország újabb mentesítést kapjon a szankció alól és ezzel megőrizzük Magyarország biztonságos gázellátását.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz