2022. október 22., szombat 11:48

A Megoldás Mozgalom közleménye
    Budapest, 2022. október 22., szombat (OS) - Yvonne Dederick a Megoldás Mozgalom hivatalos megjelenése óta szimpatizál a párttal, amelynek alapítóját, Gattyán György üzletembert több mint egy évtizede ismeri. Az elmúlt fél évben részt vett a mozgalom rendezvényein, lakossági fórumain. A közös munka eredménye, hogy az üzletasszony csatlakozott a Megoldás Mozgalomhoz, és a hozzá leginkább közel álló területet vezeti a jövőben.

        Yvonne Dederick a Megoldás Mozgalom Női Munkabizottságának elnöke lett. Feladatai közé tartozik majd olyan programok, kampányok kidolgozása és elindítása, amelyek érezhetően javítanak a nők megítélésén, elismerésén, legyen szó az a családban betöltött szerepükről, a munka világában való helytállásukról, vagy éppen a belpolitikában való hangsúlyosabb jelenlétükről.
     "Azt gondolom, minden eddiginél nagyobb szükség van arra, hogy a Megoldás Mozgalom politikusaként harsányabban felhívjam a figyelmet olyan nőket érintő problémákra, amelyek kihatnak a mindennapjainkra! Egyértelmű válaszokat kell adni a belpolitikai kérdésekre is. A nőket érintő korábbi ÁSZ jelentésre, az abortusztörvény-módosítására, de arra is, hogy miként fordulhat elő 2022-ben, hogy Magyarország mind a női képviselők, mind a női kormánytagok tekintetében az utolsó az uniós országok között! Miközben Ukrajnában fegyvert fognak a nők, addig itthon bizonygatni kell a nők egyenjogúságát! "
     Yvonne évek óta küzd a nők jogaiért. Alapítója az Egyenlő Alapítványnak, amely egyebek mellett a nők munkahelyi esélyegyenlőségért küzd.

     Kiadó: Megoldás Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.