2022. október 25., kedd 18:59

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. október 25., kedd (OS) - A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány egy átmeneti menekültszállónak helyet adó épület felújítását tervezi megvalósítani. Az alapítvány a megvalósításhoz kapcsolódóan támogatási kérelmet nyújtott be a The United Nations High Commissioner For Refugees elnevezésű szervezethez, amely kérelem pozitív döntésben részesült.

    A meglévő épület – tervezett átmeneti menekültszállóként – Budapesten, a Grassalkovich út 294. szám alatt kerül felújításra. Ennek során az ingatlan új kiszolgáló egységeit belső gipszkarton falazással, burkolt fal és padló felületekkel látnák el. A külső és belső nyílászárókat lecserélik, korszerűsítik a decentralizált fűtőtesteket, a világítótesteket pedig energiatakarékos változatra cserélik. Megtörténik majd a belső villamoshálózat fejlesztése, a bútorok cseréje, a vízhálózat felújítása, bővítése. Az épület az akadálymentesség kialakításával átmeneti menekültszállóként szolgálhat.  
Az épület meglévő helyi adottságait figyelembe véve a felújítás munkálatait – a tervezési és kivitelezési szakaszokat – csak előzetes felmérés elvégzése után lehet megkezdeni.
A felújítás célja a menekültek átmeneti elhelyezése komfortos életterek kialakításával, biztosításával. A felújítással kapcsolatban elkészített és meghirdetett ajánlatkérési felhívás a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány honlapján és közösségi oldalán ismerhető meg.  


     Kiadó: Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.