2022. október 26., szerda 09:47

A Magyar E-sport Szövetség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. október 26., szerda (OS) - Nagyon szoros, gigászi küzdelemben bronzérmet szerzett Tóth Dávid, a Magyar E-sport Válogatott kiválósága a Sim Racing World Cup 2022 döntőjében, amelyet október 23-án tartottak Monacóban. Újabb szenzációs teljesítményével virtuális pilótánk történelmet írt, hiszen Magyarország eddigi legjobb szimulátorsport-eredményét érte el az első Sim Racing világkupa döntőjén.

    A világ legjobb idejével, az éremszerzés reményében utazott Tóth Dávid a Sim Racing World Cup 2022 döntőjére, amelyet az AS Monaco stadionjában rendeztek meg.
Az előzetes várakozásoknak megfelelően a szimulátoros világbajnokság döntőjén is hihetetlenül erős volt a mezőny, és ismét csak tized-, illetve századmásodpercek döntöttek a versenyzők között az Assetto Corsa játék platformján.
A Magyar E-sport Válogatott kiválósága újfent szenzációs teljesítményt nyújtott: megnyerte a virtuális Red Bull Ringen tartott sprintfutamot, míg  Silverstoneban és Imolában a harmadik helyen ért célba, így az utolsó pillanatig harcban állt az aranyéremért. A zárófutamon végül Tóth Dávid a negyedik helyet szerezte meg, így a gigászi küzdelemben a dobogó harmadik fokára állhatott fel összetettben.

     Kiadó: Magyar E-sport Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.