2022. november 15., kedd 20:51

A Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség közleménye
    Budapest, 2022. november 15., kedd (OS) - Két arannyal és két bronzéremmel zárt a magyar Ju-Jitsu válogatott az Abu-Dhabiban rendezett Világbajnokságon

    Idén ismét Abu Dhabiban, az Egyesült Arab Emirátusok központjában került megrendezésre a ju-jitsu sportág egyik legrangosabb eseménye, az U16-U18-U21-Felnőtt Ju-Jitsu Világbajnokság.
Több pontszerző hely mellett 4 éremmel tértek haza a magyar sportolók. Az első bronzot a tavaszi Ifjúsági Európai-bajnokság első helyezettjének, Révhegyi Ervinnek köszönhetjük aki Fighting versenyszámban tette le névjegyét. Farkas Dorián Európa-bajnoki bronza mellé a Világbajnokságról is begyűjtötte a harmadik helyezettnek járó érmet jiu-jitsu (földharc) versenyszámban.
Az első aranyérmet Kis Nikolettnek köszönhetjük szintén földharcban, aki tavasszal is 1. helyen végzett az Európa-bajnokságon. Tóth Alexa hozta haza a másik 1. helyet, aki U16-os és U18-as világbajnoki címe mellé megszerezte az U21-esek aranyérmét is.
Az érmek mellett 4 további pontszerző helyezést sikerült elérnie a fiatalokból álló magyar válogatottnak.
    
     Kiadó: Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.