2022. november 24., csütörtök 19:20

Az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének közleménye (3. rész)
    Budapest, 2022. november 24., csütörtök (OS) - Az MVM TSZSZ tagszakszervezeteinek vezető tisztségviselői 2022.11.22-én egyhangúlag az alábbi állásfoglalást fogadták el, amely szerint készek mindent megtenni javaslataik érvényesítése érdekében. A Szakszervezet továbbra is - az MVM Csoport munkavállalóinak érdekeit szem előtt tartva - kéri a döntéshozókat, hogy a munkabéke fenntartása érdekében fontolja meg a dolgozók javaslatait és hozza meg a szükséges döntéseit

E többletteher felvállalása nem lehet elvárás a társadalom egy szűk szegmensétől, nevezetesen az MVM Csoport munkavállalóitól, azért az őket képviselő szakszervezeteknek egyértelműen szót kell emelniük.

Kijelentjük, készek vagyunk mindent megtenni a javaslataink érvényesítése érdekében.

NEM HAGYJUK, hogy az MVM TSZSZ és valamennyi tagszakszervezete által megfogalmazott javaslatok a bérmegállapodás tartalmára vonatkozóan ne érvényesüljön!

NEM HAGYJUK, hogy a tisztességesen elvégzett munka anyagi elismerés nélkül maradjon!

NEM HAGYJUK, hogy az MVM Csoport dolgozói évről-évre reálbércsökkenést szenvedjen el!

Az MVM TSZSZ tagszakszervezetei nevében:
Hatvani Jácint, MVM TSZSZ elnök

Az Állásfoglalás és a performanszról készült videó az MVMTSZSZ és az EVDSZ honlapján teljes terjedelmében olvasható, megtekinthető.
     Kiadó: Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége