2022. december 6., kedd 15:37

Az Együttható Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. december 6., kedd (OS) -

    Az Együttható Egyesület "Need for Lead" c. programja a fogyatékossággal élő személyek szüleinek digitális készségfejlesztését célozza, így elősegítve online munkavállalásukat. A projekt októberi transznacionális partnertalálkozója során - a spanyolországi Vigóban - a nemzetközi partnerség megállapodott a két éves projekt ütemezésében.

Kitűzték a fogyatékossággal élő emberek szüleinek szánt mentális alkalmazkodásról és átalakulásról szóló "Online Útmutató" utolsó mérföldkövét. Az Együttható Közösségépítő Egyesület a beszélgetés során izgalmas előadást tartott a magyarországi fókuszcsoportos kutatás eredményeiről, a fogyatékos gyerekeket nevelő szülők COVID-19 járvány során megélt nehézségeiről.

A projekt az Európai Unió Erasmus + támogatásával valósul meg, amelyben partnereink: Asociación Juvenil Almenaras és az CLICTIC S.L. Spanyolországból, az Asociatia Nevo Parudimos Romániából, a Terra Tech Förderprojekte e.V. Németországból.

     Kiadó: Együttható Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.