2022. december 6., kedd 15:37

Az Együttható Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. december 6., kedd (OS) -

Az Együttható Egyesület "Need for Lead" c. programja a fogyatékossággal élő személyek szüleinek digitális készségfejlesztését célozza, így elősegítve online munkavállalásukat. A projekt októberi transznacionális partnertalálkozója során - a spanyolországi Vigóban - a nemzetközi partnerség megállapodott a két éves projekt ütemezésében.

Kitűzték a fogyatékossággal élő emberek szüleinek szánt mentális alkalmazkodásról és átalakulásról szóló "Online Útmutató" utolsó mérföldkövét. Az Együttható Közösségépítő Egyesület a beszélgetés során izgalmas előadást tartott a magyarországi fókuszcsoportos kutatás eredményeiről, a fogyatékos gyerekeket nevelő szülők COVID-19 járvány során megélt nehézségeiről.

A projekt az Európai Unió Erasmus + támogatásával valósul meg, amelyben partnereink: Asociación Juvenil Almenaras és az CLICTIC S.L. Spanyolországból, az Asociatia Nevo Parudimos Romániából, a Terra Tech Förderprojekte e.V. Németországból.

Kiadó: Együttható Egyesület