2022. december 6., kedd 17:21

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2022. december 6., kedd (OS) - Gelencsér Ferenc: Igaza van Matolcsynak, de nemcsak a gazdaságban, hanem a Parlamentben is szükség van kétharmados fordulatra

    Facebook-oldalán reagált Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke és frakcióvezetője Matolcsy György gazdasági bizottsági ülésen elhangzott beszédére. Gelencsér Ferenc szerint nemcsak a gazdaságban, hanem a parlamentben is szükség lenne kétharmados fordulatra.

Gelencsér kiemelte, hogy Matolcsy bevallotta: a Fidesz unortodox gazdaságpolitikája egy hazugság volt. "Nem a fideszes kormányzásnak köszönhetően tudtak előre lépni egyet a magyar családok, hanem annak ellenére. Mondjuk ki az igazságot: a jólét növekedése kizárólag az EU-s pénzeknek volt köszönhető" - írta ezzel kapcsolatban a Momentum politikusa.

Bejegyzése végén Gelencsér Ferenc hozzátette, hogy láthatjuk, mire képes a Fidesz ekkora korrupció mellett és uniós források nélkül: megélhetési válságot okoztak, tombol az infláció és nincs benzin a kutakon.

     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.