2022. december 6., kedd 23:45

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. december 6., kedd (OS) - Az éj leple alatt, sunnyogva bejelentették: befuccsolt a kommunista módon használt üzemanyag-ársapka

    Mára világossá vált, hogy az üzemanyag-ársapka működésképtelen. A kormány több mint egy éve használta a kommunista időket idéző ársapkát, amely mára azt eredményezte, hogy Magyarország a szocialista időket idéző hiánygazdasággá vált.

Az emberek joggal dühösek a kormányra, hogy az ünnepek előtt ilyen bizonytalan helyzetbe sodorta őket, így nem csak a kiugróan magas inflációval, a gyenge forinttal, de még az üzemanyaghiánnyal is meg kell küzdeniük.

A konzervatív Jobbik több mint egy évvel ezelőtt időszakosan javasolta az ársapka bevezetését, egy olyan rövid távú átmenetre, mely mellett a kormány jövedéki adócsökkentést vezet be, egyetértésben az Európai Bizottsággal. Ehelyett a miniszterelnök háborút indított az európai közösség ellen, aminek az lett az eredménye, hogy a cukron, olajon és egyéb termékeken túl az uniós támogatásokat is befagyasztotta.

A Jobbik konzervatív közösségként azt a normális álláspontot képviseli, hogy európai szövetségeseinkkel kiegyezve, a kommunista ársapkákat magunk mögött hagyva eredményesebben lehetne segíteni az Európában szinte példátlanul nehéz helyzetbe jutott magyar emberek és kisvállalkozások talpon maradását.
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.