2022. december 9., péntek 13:15

A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságának közleménye
    Budapest, 2022. december 9., péntek (OS) - "Minden kiberül" - kiberbiztonsági podcastet indított az SZTFH

    A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága "Minden kiberül" címmel rendhagyó kiberbiztonsági podcastet indított. A sorozat elsődleges célja a kiberbiztonsági tudatosítás és szemléletformálás.

A podcast témái között az aktuális kiberbiztonsági trendek, fenyegetések és csalások ismertetése mellett, megtörtént eseteket is feldolgozunk. Legfőbb célunk, hogy felhívjuk az állampolgárok figyelmét a kibertérből érkező veszélyekre, valamint az, hogy hasznos ötletekkel segítsük a felhasználók védekezését – mondta Dr. Bencsik Balázs, az SZTFH kiberbiztonsági igazgatója.

A műsorokban az SZTFH szakértői ismert személyek és véleményvezérek segítségével mutatják be a kiberbűnőzők legújabb módszereit, és beszélik át a vendégek személyes tapasztalatait.

A podcast első adása a Hatóság "Mutass piros lapot a kiberbűnözőknek" elnevezésű figyelemfelhívó tudatosító kampányának szerves része, amely a jelenleg is zajló labdarúgó-világbajnoksághoz köthető online csalási módszereket mutatja be.

A "Minden kiberül" december 6-tól a népszerűbb podcast platformokon, valamint az SZTFH weboldalán is meghallgatható. A műsor készítői tervek szerint kéthetente jelentkeznek új adással.
    
     Kiadó: Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.