2022. december 19., hétfő 15:36

Az ELTE Alumni Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. december 19., hétfő (OS) - Az Eötvös Loránd Tudományegyetem visszavárja volt diákjait!

Az ELTE-n évente mintegy 5-6000 hallgató végez, és számuk évről évre növekszik. A világon ma élő ELTE Diplomások, azaz alumnusok száma kb. 150.000 főre tehető. Az Egyetem Szenátusa által 2008-ban létrehozott ELTE Alumni Szervezet ezen közösség számára kíván lehetőséget biztosítani: az egymással és az Alma Materrel való kapcsolattartásra.

A szervezet közösségi kommunikációs oldalán, az ELTE Alumni platformon kapcsolatot ápolhat egyetemi társaival, csatlakozhat a végzettsége, érdeklődése szerinti karok Alumni Tagozataihoz is. Mindemellett számos más inspiráló lehetőség várja: nyomon követheti a korábbi hallgatók számára érdekes események, összegyetemi és szakmai alumni találkozók és rendezvények, valamint a legújabb Alumni Kártya kedvezmények hírét; igénybe veheti az ingyenes karrier keresőt-ajánlót; és értesülhet a továbbtanulási lehetőségekről is.

Az ELTE Alumni program arra is alkalmat teremt, hogy a végzett hallgatók megoszthassák a pályafutásuk során felhalmozott tudásukat, sikereik hírét, vagy egyéb módon, pl. mentorálással, gyakornoki pozíciókkal, hírvivéssel, önkéntes munkával, SZJA 1% és más, anyagi felajánlásokkal támogassák az Alma Materüket, és annak tehetséges, rászoruló hallgatóit - ezáltal is tovább erősítve az ELTE-s diploma értékét.

A programhoz az ELTE Alumni platformon történő regisztrációval csatlakozhat.

Vigye hírét: Örök Diákjait visszavárja az ELTE Alma Mater!

Kiadó: ELTE Alumni Alapítvány