2023. január 19., csütörtök 17:11

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2023. január 19., csütörtök (OS) - A dollárbaloldal kezdettől a rezsicsökkentés eltörléséért dolgozik – Reagálás a PM által benyújtott 2023. évi költségvetési törvényre

    A Fidesz-KDNP teljes mértékben támogatja az Országgyűlés elé benyújtott költségvetést, mert a mostani szankciók okozta nehéz helyzetben is biztosítja a rezsicsökkentés, a munkahelyek, a nyugdíjasok és a gyermekes családok védelmét. A Rezsivédelmi Alap négyszeresére emelésével a családok továbbra is számíthatnak a rezsicsökkentett energiaárakra az átlagfogyasztás mértékéig. A baloldal már a Rezsivédelmi Alap felállítását is elutasította tavaly nyáron, ők a dollárokért cserébe kezdettől a káros brüsszeli szankciós politika érvényesítéséért és a rezsicsökkentés eltörléséért dolgoznak. Amikor hamarosan a rezsivédelmi költségvetésről szavazunk, ki fog derülni, hogy a dollárbaloldal még mindig a külföldi gazdáinak engedelmeskedik vagy végre a magyarok oldalára áll.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.