2023. január 20., péntek 11:46

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2023. január 20., péntek (OS) - Fentiek értelmében a vásárlók joggal elvárják a tisztességes kereskedést. Kezdve attól, hogy a magyar árukat továbbra se diszkriminálják, önző árképzéssel, cseles üzleti fogásokkal a többezer polcon lévő terméknél felejtsék el a "huncutságokat", azaz az ársapka túlzott kompenzálását.

A nagyban történő árubeszerzés szigorú áralkukra ad lehetőséget. Az élelmiszerlánc minden szereplőjének érdeke a fogyasztás szinten tartása. Az infláció csökkentésében az üzletláncoknak meghatározó szerepe van.
     Végezetül a magyarországi ellenzéki pártok felelőtlen kánonjához csatlakozni, vagy éppen Brüsszelben a kivetett átmeneti adók ellen konspirálni, a magyarok többségének nem tetsző út. Egymást megbecsülő szimpátiával, közös akarattal legyőzhetjük a sokszor objektív nehézségeket.

CÖF-CÖKA vezetősége

Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány