2023. január 25., szerda 18:04

Az Igazságügyi Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2023. január 25., szerda (OS) - Az Igazságügyi Minisztérium 2023-ban is folytatja az áldozatsegítő hálózat és szolgáltatások fejlesztését

    Az Igazságügyi Minisztérium 2023-ban is folytatja az áldozatsegítő hálózat és szolgáltatások fejlesztését – hangzott el az Áldozatsegítő Központok koordinátorainak évindító értekezletén. Répássy Róbert, a tárca parlamenti államtitkára a megbeszélésen köszönetét fejezte ki azért, hogy az ÁSK-k az igazgatási szünetben is nyitva tartottak, és a munkatársak helytálltak, magas szintű segítséget nyújtottak a bajba került embereknek.
Az áldozatsegítő hálózat munkatársainak idei első értekezletén a miniszterhelyettes azt is hangsúlyozta, hogy a célkitűzések nem változtak, a kormány továbbra is elkötelezett az áldozatsegítés ügye mellett. Pálvölgyi Ákos, a parlamenti államtitkár kabinetfőnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy az Igazságügyi Minisztérium szakmai irányítóként a jövőben fejleszteni fogja az áldozatsegítő szolgáltatások személyre szabottságát és az országosan egységes eljárási irányokat a társtárcák bevonása és koordinálása mellett.

     Kiadó: Igazságügyi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.