2023. január 26., csütörtök 10:12

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2023. január 26., csütörtök (OS) - Országos épületszigetelési programot kezdeményez az MSZP, hogy csökkenjenek a családok rezsikiadásai és nőjön az ország energiafüggetlensége

Rossz előjel, hogy Lantos Csaba energiaügyi miniszterjelölt kinevezése előtti meghallgatásán már nem is emlékezett erre a kormányzati ígéretre. Ennél csak az a rosszabb, hogy sajnos a lakosságnak sincs mire emlékeznie. Ez is egyike Orbán Viktor megszegett ígéreteinek.

Az elmúlt 12 évben a gazdasági helyzet és az uniós források miatt lett volna lehetőség nagy költségvetésű, hosszú távú beruházásokra. Csakhogy a Fidesz-kormány nem tartotta fontosnak a lakásállomány korszerűsítését, sőt, kijelentették: a lakosság nem kaphat vissza nem térítendő támogatást. Ennek ellenére a Fidesz oligarcháinak két kézzel szórták a vissza nem térítendő támogatásokat.

Kiadó: MSZP Országos Központ