2023. január 27., péntek 09:45

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2023. január 27., péntek (OS) - Reagálás Orbán Viktor Kossuth rádiós nyilatkozatára

    Orbán a rubel-kormány fejeként a reggeli Kossuth Rádiós nyilatkozatában megint csak arról beszélt, amiről szeretett volna. A valós tényeket elfelejtette megemlíteni. Így elmulasztotta elmondani amikor a szankciókat kritizálta, hogy ezekből az Orbán-kormány és képviselője kilencből kilencet megszavazott. Ezért is hívják sokan a szankciókirálynak.

Elmulasztotta elmondani, hogy Európában ő vette meg a legdrágábban a gázt, amellyel komoly erőforráshoz juttatta az agresszív háború folytatására mindig is kész oroszokat.

Orbán láthatóan kerüli azokat a témákat, amelyre az elmúlt hónapokban sem tudott választ, sőt megoldást találni.

Arra, hogy Magyarországon van Európában a legnagyobb élelmiszerár-emelkedés, sőt nálunk világszinten is kiugróan gyorsan drágultak az élelmiszerek. Elmulasztott beszélni arról, hogy a kommunista stílusú ársapkák termékhiányhoz vezettek, és arról is, hogy az ő hibájából nem jutott hozzá hazánk az európai uniós forrásokhoz akkor, amikor a szomszéd államok már a válság kivédésére költik el azokat.

Orbánék az elmúlt évben becsapták a méregdrágán vett orosz gázzal a magyarokat, becsapták a fizetésemelésben reménykedő pedagógusokat, egészségügyi dolgozókat, most pedig azzal csapják be az embereket, hogy majd március után könnyebb lesz, csak addig bírják ki.


     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.