2023. január 27., péntek 11:14

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2023. január 27., péntek (OS) - Köszönjük Miniszter Úr! Szellemi honvédőnk ismét igazolta, hogy nemzeti többségünk lelkének, szívének képviselője a világban. Az ENSZ-ben elmondott beszéde nemcsak a magyarság, de Európa józan polgárainak, kontinensünk lakóinak jövőjéről szólt, tiszta hangon, mélységes aggodalommal.

    Az orosz-ukrán háború a továbbiakban nem eszkalálódhat, nem szippanthatja fel az Unió országvezetőinek felelős józanságát. Az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén Miniszter úr hitet tett a béketeremtés mellett, ami most a kontinens összes lakójának kívánsága és érdeke.
Ideje, hogy az Európai Unió legfelsőbb vezetői megkezdjék a harcban álló felek közötti tűzszünet kijárását. Halkuljanak el a fegyverek, kerüljenek előtérbe a diplomáciai megoldások. Ez esetben a béketeremtés egyirányú utcájába az uniós vezetők mögött a nemzetek is fel fognak sorakozni.

Csizmadia László
a CÖF-CÖKA elnöke
    
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.