2023. február 2., csütörtök 10:46

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2023. február 2., csütörtök (OS) - Eddig, és ne tovább! – Tisztességes ellenfele lejáratására is szövetkezett Völner Schadllal

        Az egyik legújabb nyilvánosságra került hangfelvételen Schadl György és Völner Pál arról értekeznek, hogy hivatali pozíciójukkal visszaélve miként tudják Völner akkori politikai ellenlábasát, nevezetesen a Jobbik jelenlegi pártigazgatóját, Nunkovics Tibort besározni.
     Azóta kiderült, hogy az egyre nagyobbra duzzadó korrupciós botrányban érintett fideszesek ezúttal is bakot lőttek. Hiába próbálták jó kedélyűen, tiltott eszközökkel lejáratni Nunkovics Tibort, nem sikerült.
     A Jobbik közössége felháborítónak tartja, hogy a fideszes politikusok között még ezután sincs senki, aki azt mondaná, hogy ez túlment minden határon: "Eddig, és ne tovább!".
     Nem engedhetjük meg Európa szívében, Magyarországon a XXI. században, hogy ellenzéki képviselőknek a kormány tagjainak fenyegetéseiben kelljen dolgozniuk! Tudjuk, hogy az Orbán-kormány barátainál, Oroszországban és Kínában ez a módi, de nem történhet meg az Európai Unióban, egy normális országban semmiképp!
     Álljanak mellénk, álljanak ki az európai értékek mellett! Most legyenek "bátorak"!

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.