2023. február 2., csütörtök 15:03

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2023. február 2., csütörtök (OS) - Az MSZP Péterffy Attilát, Pécs jelenlegi polgármesterét támogatja a 2024-es önkormányzati választásokon

    Az MSZP úgy gondolja, hogy nem kevesebb, hanem több önkormányzatiságra lenne szükség Magyarországon – jelentette ki Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke csütörtöki pécsi sajtótájékoztatóján, ahol bejelentette, az MSZP Péterffy Attilát, Pécs jelenlegi polgármesterét támogatja a 2024-es önkormányzati választásokon.

Kunhalmi Ágnes elmondta: Pécs város vezetése és polgármestere mindent megtett annak érdekében, hogy a "sanyarú" kormányzati körülmények ellenére a helyi lakosság ne érezze magát elhanyagolva. Mint fogalmazott, "a törődés, a szociális biztonság jellemzi elsősorban" a városvezetés munkáját. Az MSZP ezért továbbra is bízik Péterffy Attilában, és arra kéri a pécsieket, a pécsi baloldali szavazókat, hogy a következő választáson támogassák őt abban, hogy folytatni tudja a megkezdett munkát.

Kunhalmi Ágnes kijelentette: nem kevesebb, hanem több önkormányzatiságra lenne szükség Magyarországon, a kormánynak pedig nem pénzeket kellene elvonni az önkormányzatoktól, hanem éppen hogy támogatni kellene azokat.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.