2023. február 2., csütörtök 15:04

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2023. február 2., csütörtök (OS) - Az MSZP Péterffy Attilát, Pécs jelenlegi polgármesterét támogatja a 2024-es önkormányzati választásokon

    2019-ben Pécsen egy nagyon széles politikai koalíció kapott bizalmat a választóktól – mondta Péterffy Attila, Pécs polgármestere, majd felidézte: "egy morális és egy gazdasági csődből kellett, hogy kivezessük a várost".

"Nagyon bízom abban, hogy a pécsiek látják a közös eredményeinket, ez az, ami bennünket arra biztat, hogy 2024-ben közösen ismét egy megmérettetésre együtt vállalkozzunk" – folytatta a polgármester, majd hozzátette: ebben nagyon fontos a Magyar Szocialista Párt támogatása, külön megköszönve az MSZP helyi és országos elnökségének a támogatást. "Bízom abban, hogy az elért közös eredményeink lesznek azok, amelyek alapján a pécsi szavazók bizalmát ismét elnyerhetjük" – fogalmazott.

A sajtótájékoztatón részt vett Kaposi Levente, az MSZP pécsi elnöke és Csaba István, az MSZP megyei elnöke, a párt Országos Elnökségének tagja is.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.